Diner

Voorgerechten

GRONINGER MOSTERDSOEP: katenspek I prei
AMBACHTELIJK BROOD: aioli I pesto I gezouten roomboter
CARPACCIO: basilicum pesto I cashewnoten I Parmezaanse kaas I fleur de sel
GEBAKKEN GAMBA'S: knoflook I verse peterselie I breekbrood
FRITOTS BOERENKAAS: mesclun sla I mosterddressing I zoetzure radijs en komkommer
EENDENBORST: appelpruimencompote I aceto balsamico I lotuswortel chips
PROEVERIJ VAN VOORGERECHTEN: samenstelling van bovenstaande gerechten

Hoofdgerechten

SPARERIBS: 3 sauzen I salade van ingelegde groenten
KIPSATÉ: cassave kroepoek I zoetzure groenten I satésaus van kokosmelk
ZEEBAARS: schuimige schaaldieren bisque I geroosterde bloemkool
TOURNEDOS: kroketje van sukade I geroosterde oesterzwam I saus van cognac
GEVULDE VARKENSHAAS: paddestoelen I jus de veau I gestoofde varkensmediallion
EMPANADA GEITENKAAS: zuidvruchten- en noten chutney I ahornsiroop I geroosterde wintergroenten
SURF & TURF: ossenhaaspuntjes I gambas's I hoisin saus I roergebakken groenten I krokante papadum

alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgesneden friet & aardappelen uit de oven

Kindermenu's

KLEINTJE SPARERIBS
FRIKANDEL
KROKET
KLEINTJE KIPSATÉ

alle kindermenu's worden standaard geserveerd met friet, appelmoes, mayonaise, ketchup en een verrassing.

Nagerechten

BROWNIE: vanille ijs I slagroom I toffeesaus
DAME BLANCHE: vanille ijs l chocoladesaus
CRÈME BRÛLÉE: van witte chocolade I frambozen sorbetijs
WARM APPELTAARTJE: kaneel ijs
PROEVERIJ NAGERECHTEN: samenstelling van bovenstaande nagerechten
TOETJESFEEST: kinderdessert

Het diner is vanaf 17:00