MENU JP
Voorgerechten
- BITTERBAL VAN EEND12
kweepeer compote, pastinaak chips
- MOLENSTEEN BROOD8
tomatensalsa
- KAAS FRITOTS12
dronken druiven (5% vol), vijgen, kruidencrumble
- POMPOENSOEP8
kerrie olie, créme fraîche, crouton van briochebrood
- PROEVERIJ VOORGERECHTEN15
selectie van onze voorgerechten
Hoofdgerechten
- JP’S SPECIAL SCHNITZEL20
met 3 garnituren: spiegelei, spek, ui, champignons
- SUKADE IN EIGEN JUS20
rode kool, oma’s appeltjes, mousseline van Charlotte aardappel
- SHORTRIBS22
hoisin, krokante roti, taugé, snijboon
- OPEN RAVIOLI20
beukenzwammen, truffel, schuim van Parmezaan
- FISH & CHIPS18
huisgemaakte ravigotte
- ENTRECOTE 200 gram25
wilde paddestoelen, knoflookboter
- BLACK ANGUS BURGER20
uienringen, bacon, little gem sla, smokey barbecuesaus (ook vega mogelijk)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgesneden friet en groente
Kids
- FRIET MET7
frikandel / kroket /kaassouflé
- KIDS SPARERIBS9
friet, barbecuesaus
- IJSJE VERSIEREN6
vanille ijs, slagroom, aardbeiensaus
NAGERECHTEN
- CHOCOLADE DESSERT8
merengue, vanille ijs
- WITTE BOERIN8
vanille ijs, chocoladesaus, amandelschaafsel
- CHEESECAKE8
huisgemaakte stoofpeertjes sorbetijs, stoofpeer
- PROEVERIJ NAGERECHTEN9.5
een selectie van onze nagerechten







