Het 4-gangen kerstmenu is van 22 t/m 26 december
1e kerstdag zitten we bijna helemaal vol.
2e kerstdag nog een paar tafels en kerstavond ook nog een paar. Reserveer snel om teleurstelling te voorkomen.
Wij stunten met ons kerstmenu op 22 en 23 december.
Reserveer je tafel op deze 2 dagen met meer dan 30% korting op het kerstmenu!
Geniet voor 29,50 p.p. op 22 en 23 december van het volledige kerstmenu in 100% kerstsfeer bij JP in Uithuizen.
Reserveer met kortingscode: “DECEMBERVOORDEEL30”
Kerstmenu 2023 VOOR ONZE VLEESLIEFHEBBERS
VOORGERECHT
Pompoensoep met Molensteenbrood en Aïolidip
Laat je verwarmen door de fluweelzachte pompoensoep, een feest van winterse smaken. Geserveerd met knapperig molensteenbrood dat de perfecte partner is voor de romige aïolidip. Een subtiel samenspel van texturen en aroma’s om je kerstdiner op een smaakvolle manier te beginnen.
TUSSENGERECHT
Carpaccio met Rucola, Pijnboompitten en Pecorino
Ontdek de verfijning van onze carpaccio. Dun gesneden, mals vlees, verrijkt met de pittigheid van rucola, de nootachtige crunch van pijnboompitten en de hartige toevoeging van pecorino. Een harmonieus tussengerecht dat de smaakpapillen wakker schudt en je voorbereidt op het hoofdgerecht.
HOOFDGERECHT
Parelhoender met Mosterdjus, Aardappelgratin van Zoete Aardappel
Laat je verleiden door de malse parelhoender, doordrenkt met de subtiele smaak van mosterdjus. De perfect gegrilde buitenkant geeft een knapperige textuur, terwijl de binnenkant sappig en vol smaak is. Het wordt vergezeld door een zijdezachte aardappelgratin van zoete aardappel die het gerecht tot in perfectie aanvult.
DESSERT
Chocoladetaart met Espresso, Chocolade-ijs en Karamelsaus
Sluit je kerstdiner af met een onweerstaanbaar dessert. De fluweelzachte chocoladetaart, doordrenkt met intense espresso, wordt vergezeld door romig chocolade-ijs en overgoten met een weelderige karamelsaus. Een decadente traktatie die je smaakpapillen in vervoering brengt en een perfecte afsluiting vormt van jouw feestelijke maaltijd.
DOWNLOAD HIER DE MENUKAARTEN
Kerstmenu 2023 VOOR ONZE VEGETARISCHE GASTEN
VOORGERECHT
Pompoensoep met Molensteenbrood en Aïolidip (VEGETARISCH)
Laat je verwarmen door de fluweelzachte pompoensoep, een feest van winterse smaken. Geserveerd met knapperig molensteenbrood dat de perfecte partner is voor de romige aïolidip. Een subtiel samenspel van texturen en aroma’s om je kerstdiner op een smaakvolle manier te beginnen.
TUSSENGERECHT
Bietencarpaccio met Geitenkaas en Honing-vinaigrette
Geniet van de verfijnde smaak van onze bieten carpaccio, gelaagd met zachte geitenkaas en afgemaakt met een vleugje zoete honing-vinaigrette. Een kleurrijk en evenwichtig tussengerecht dat de natuurlijke smaken van de ingrediënten viert.
HOOFDGERECHT
Paddestoelenragout en Aardappelgratin van Zoete Aardappel (Vegetarisch)
Laat je verrassen door de hartige paddestoelenragout, rijk aan umami, en de zijdezachte aardappelgratin van zoete aardappel. Een vegetarisch hoofdgerecht dat de perfecte balans biedt tussen smaak en textuur, en een feest voor elke liefhebber van de vleesloze keuken.
DESSERT
Chocoladetaart met Espresso, Chocolade-ijs en Karamelsaus
Sluit je kerstdiner in Uithuizen af met een onweerstaanbaar dessert. De fluweelzachte chocoladetaart, doordrenkt met intense espresso, wordt vergezeld door romig chocolade-ijs en overgoten met een weelderige karamelsaus. Een decadente traktatie die je smaakpapillen in vervoering brengt en een perfecte afsluiting vormt van jouw feestelijke maaltijd.