Skip to main content
favicon.svg
favicon.svg

Neem contact op met Eten bij JP in Uithuizen.
Ons team helpt je graag!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even hallo zeggen? We horen graag van je! Het team van Eten bij JP in Uithuizen streeft ernaar om jou de best mogelijke service te bieden en je feedback of contactaanvragen zijn voor ons van onschatbare waarde.

Wil je een reservering maken voor je volgende diner bij Eten bij JP? Dat kan eenvoudig via onze reserveringsformulier op de website. Voor alle andere vragen en verzoeken kun je gebruikmaken van onderstaand contactformulier.

Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om dieetwensen, speciale verzoeken of informatie over onze menu’s, we zijn er om je te assisteren. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je ervaring bij Eten bij JP onvergetelijk wordt.

Daarnaast kun je ons ook telefonisch bereiken via 0595-854372 op openingsdagen vanaf 13:30 uur of per e-mail via info@etenbij-jp.nl. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren, zodat je meteen de informatie krijgt die je nodig hebt.

Eten bij JP is meer dan alleen een restaurant in Uithuizen; het is een plek waar we gastvrijheid hoog in het vaandel dragen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen om je bezoek aan Eten bij JP nog specialer te maken. Je kan ons restaurant ook volledig afhuren voor grote groepen, feesten en partijen. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van deze fantastische locatie.

Neem contact op met Eten bij JP in Uithuizen en laat ons je verwachtingen overtreffen.

Bezoek ons restaurant in Uithuizen

Hoofdstraat Oost 27
9981 AG Uithuizen

Telefoonnummer: +31(0)595854372
Email: info@etenbij-jp.nl

Openingstijden

Vrijdag t/m Zondag: vanaf 17:00

Kom nu lekker genieten!

Lekker eten, gezelligheid en gastvrijheid is wat wij al onze gasten optimaal willen geven. Reserveer je tafel in ons restaurant en kom het zelf ervaren in het mooie Uithuizen.